Skip to content

Πληροφορίες

  Πληροφορίες

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ 

• Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, β) πιστοποιητικό νόσησης
• Οι επισκέπτες προσέρχονται μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής.
• Υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους ανεξαιρέτως καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου / ξενοδοχείου.
• Τήρηση απόστασης ενάμιση (1,5) μέτρου σε όλους τους χώρους του συνεδρίου.

Στην 5η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση Μεταβολισμός & Παθολογία , κύριο μέλημα μας είναι η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και μέτρων για την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στους συνεδριακούς χώρους, των συναδέλφων μας, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν παρθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μη μετάδοσης της Covid-19 που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα από την Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΔΥ.

Γλώσσα Συνεδρίου:

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Έκθεση:

Θα υπάρχει ψηφιακή έκθεση κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας.

Μοριοδότηση:

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει 14 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME – UEMS στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής με φυσική και διαδικτυακή παρουσία:

 • Διαδικτυακή παρουσία συνέδρων και μόνο
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο Συνέδριο είναι η υποβολή της Φόρμας Εγγραφής την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.
 • Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν την ηλεκτρονική κονκάρδα (e-badge) στο email που καταχωρούν κατά την εγγραφή τους, η οποία θα περιλαμβάνει το προσωπικό barcode για κατά την είσοδό τους στη διαδικτυακή παρακολούθηση (live streamning) και το Τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου σε ηλεκτρονική μορφή (e-Program) μέσω ενός QR code.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   Με φυσική παρουσία   Με διαδικτυακή παρουσία
  Ειδικευμένοι – Ειδικευόμενοι   248€    49,6€
  Φοιτητές   ΔΩΡΕΑΝ     ΔΩΡΕΑΝ
 • Οι Ε.Υ οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, δεν χρειάζεται να καταβάλλουν το αντίτιμο της εγγραφής.
  Η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν.

Παρακολούθηση μέσω διαδικτύου:

 • Το Συνέδριο θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας https://www.5synantisieekdm.gr/live/
 • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του email που έχετε υποβάλλει στην φόρμα εγγραφής σας καθώς και του προσωπικού σας barcode (περιλαμβάνεται στο e-badge).
 • Η διαδραστικότητα θα επιτευχθεί μέσω της on-line φόρμας υποβολής σχολίων, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτσι ώστε να υποβάλλεται τα ερωτήματα σας στους ομιλητές.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 • Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα παραλάβουν ηλεκτρονικά Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (e-Certificate), στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που έχουν δηλώσει στο Δελτίο Συμμετοχής τους.
 • Χορηγούνται  Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
 • Ο χρόνος παρακολούθησης θα καταγράφεται από τη στιγμή της εισόδου της on-line παρακολούθησης στην πλατφόρμα μετάδοσης.
 • Το προσωπικό του ομίλου εταιριών The Mastermind Group έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί για την προφύλαξη και μέτρα πρόληψης από τον SARS-CoV-2 για τον Συνεδριακό Τουρισμό, Εστίαση, Τουριστικά Καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ:

Ενθαρρύνεται η αποστολή των ομιλιών στη γραμματεία με ηλεκτρονικό τρόπο 2 ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου. Σε περίπτωση που οι ομιλητές παραδίδουν το σχετικό υλικό των εισηγήσεων τους στην τεχνική γραμματεία κρίνεται απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού υγρού. Οι κ.κ. ομιλητές παρακαλούνται, σε αυτή την περίπτωση, να παραδίδουν τις εισηγήσεις τους, τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη της ομιλίας τους.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ:

 

Για τη διαμονή και τη μετακίνηση σας, παρακαλώ πολύ όπως επικοινωνείτε με τον κ. Μάνο Φουράκη στο τηλ 2106827405 και στο e-mail mfourakis@tmg.gr.

 

Οργάνωση │ Γραμματεία

TheMASTERMINDGroup
Μαραθωνομάχων 26, 15124 Μαρούσι
Τηλ.: +30 210 6827405, 210 6839690-1 |Fax: +30 210 6827409
Email: estasinou@tmg.gr | Web site: www.tmg.gr

Copyright 2019